Technisch Project Manager

Wie zijn wij?

Phlippo is gekend als een trendsetter in de entertainment industrie. We combineren kwalitatief materiaal van premium merken met ruim 60 jaar aan ervaring.

Een sterk team van product specialisten zorgt voor een technische oplossing volledig op maat van de noden van onze klanten.

In 2022 schakelen we een versnelling hoger naar, nog meer producties, nog meer spektakel en streven we naar een gestage verbetering van onze service. Om deze schaalvergroting mogelijk te maken zijn we op zoek naar project managers, account managers en techniekers met een specialisatie in licht, audio of video.

De functie

Als technisch project manager neem jij de technische lead van een project. Je beheert het project van aanvraag tot uitvoering. Je bent het aanspreekpunt van onze klant, partners en technici. Je zorgt voor de correcte voorbereiding zodat er efficiënt en veilig gewerkt kan worden on site.

Je ondersteunt de accountmanager met technisch advies bij het opmaken van offertes.

Jouw profiel

Je hebt minstens 5 jaar ervaring en een uitgebreide kennis van audiovisuele materialen.

Flexibiliteit is jouw middle name; werken op avonden of in het weekend is geen probleem voor je.
Last-minute veranderingen hebben weinig invloed op jouw stressniveau.

Computers hebben geen geheimen voor je, je leert snel werken met nieuwe programma’s. Kennis van CAD programma’s of visualisatie software is een pluspunt.

Je beheert de Nederlandse taal en kan je vlot uitdrukken in het Engels en Frans.

Je bent communicatief, sociaal, een teamplayer maar je kan ook zelfstandig opdrachten afronden.

Rijbewijs B is een must, C of CE zijn extra vinkjes.

Ons aanbod

Een veelzijdige job in een dynamische werkomgeving waarin je jezelf kan ontplooien. Een brede waaier aan opleidingen helpen je hierbij.

Een ruim aanbod aan projecten in diverse sectoren van festivals, mode, TV-shows, concerten tot bedrijfsevenementen, eSports-toernooien en congressen. Dit zowel nationaal als internationaal.

Choose File
Dankjewel, uw bericht is goed verzonden.
Oeps, er ging iets mis, probeer het nog eens.